WhiteAway Rabattkod för 2018!

Under konstruktion. Kolla här så länge.

Mer om WhiteAway

Har du precis renoverat köket och behöver en ny ugn eller kyl? Kanske börjar det bli dags att byta ut den gamla tvättmaskinen eller torktumlaren? Vitvaror kan kosta ganska mycket pengar, speciellt om man letar efter varor av hög kvalitet. Men det går faktiskt att fynda även på vitvaror. Speciellt om man har en rabattkod!

Whiteaway.se är ett av landets ledande webbutiker för vitvaror och hushållsprodukter. Här finns en bred katalog med prisvärda produkter från ett hundratal olika varumärken, en del världsledande leverantörer inom hushållsmaskiner och hemelektronik. Hämta en Whiteaway.se rabattkod här och få en ännu större rabatt på ditt köp. Du får också snabbt reda på alla spännande erbjudanden som finns på Whiteaway.se. När du använder rabattkoder från Whiteaway.se vet du att du får marknadens bästa pris på dina nya vitvaror.

När det är dags att byta ut vitvarorna är Whiteaway.se det perfekta stället att börja på. Ungefär vart sjunde år är det rekommenderat att man ska byta ut kyl/frys, diskmaskin, tvättmaskin och andra större hushållsapparater. Inte bara för att de börjar tappa prestanda utan också för miljöns skull. Äldre vitvaror drar nämligen betydligt mer el än nya modeller, särskilt om de har mer än 10 år på nacken. När du byter ut din gamla diskmaskin värnar du alltså inte bara om miljön utan också om plånboken.

På Whiteaway.se hittar du en katalog med tusentals produkter från ledande varumärken. Bakom Whiteaway.se står ett danskt företag, grundat 2003 i Århus, Danmark. Idag består Whiteaway.se av ett team på 145 anställda från Danmark, Sverige och Norge. Huvudkontoret finns fortfarande i Århus men numera har man också ett systerkontor i Solna. Whiteaway.se erbjuder kvalitetsvitvaror, hushållsapparater och hemelektronik till konkurrenskraftiga priser. Det som för 15 år sen startade som ett hobbyprojekt har idag förvandlats till en av de största vitvaruhandlarna på den skandinaviska marknaden.

Whiteaway.se snabbfakta

 • Ledande skandinavisk expert på vitvaror
 • Säljer kvalitetsvitvaror från toppleverantörer som Bosch, Samsung och Electrolux
 • Erbjuder gratis frakt inom Sverige
 • Betalning mot faktura med Qliro eller betalning med kredit/betalkort (Visa/Mastercard)
 • Har prisgaranti på alla varor
 • Topprankade som Årets e-handlare av PriceRunner sen 2006

Så använder du en rabattkod hos Whiteaway.se

 1. Välj produkt/er i de olika produktkategorierna längst upp på webbsidan.
 2. När du har shoppat färdigt, klicka vidare till kassan.
 3. Dubbelkolla så att produkten/produkterna du beställt finns med och kontrollera totalbeloppet. Har du beställt en reavara, kontrollera så att rabatten har dragits.
 4. Bekräfta att du har en rabattkod och mata in siffrorna i det tomma fältet.
 5. Se hur priset på din vitvara sjunker ännu mer!
 6. Klicka på knappen “Gå till beställning”.
 7. Dubbelkolla totalbeloppet en sista gång innan du klickar dig vidare till betalning.

Regler för rabattkoder hos Whiteaway.se

 • Det går bara att använda en rabattkod per köptillfälle.
 • Rabattkoder får överlåtas, men ej säljas.
 • På Whiteaway.se går det ej att kombinera en rabattkod med pågående kampanjerbjudanden
 • Rabattkoder kan användas vid köp av prissänkta produkter i ’Dina Deals’ kategorin
 • Det går ej att kombinera flera rabattkoder på en och samma produkt.

Whiteaway.se rabatter och erbjudanden

Letar du efter vitvaror eller hushållsapparater av hög kvalitet från ledande varumärken? Beställ från en seriös distributör! Whiteaway.se har ett av Skandinaviens största utbud av diskmaskiner, kylskåp, dammsugare, värmepumpar, köksapparater och mycket mer. På Whiteaway.se är det alltid minst en kampanj på gång. Spara hundratals kronor på produkter från toppmärken som Whirlpool, Samsung, Philips och Braun. För att snabbt hitta produkterna med de lägsta priserna är det bara att gå in på Whiteaway.se och klicka på fliken ’Dina Deals’ uppe i högra hörnet. Du hittar hundratals produkter med kraftigt sänkta priser. En del har uppåt 50 % i rabatt med prisgaranti. Letar du efter ännu billigare erbjudanden? Parallellt med ’Dina Deals’ har Whiteaway.se tidsbegränsade specialerbjudanden på över 1000 produkter i deras sortiment. Ännu högre rabatt, ännu mer pengar att spara! Du ser vilka kampanjer som pågår just nu genom att kika under huvudmenyn. Whiteaway.se erbjuder gratis frakt på alla dina beställningar. Spara ännu mer pengar på dina vitvaror genom att använda en rabattkod.