Optimalprint Rabattkod för 2018!

Under konstruktion. Kolla här så länge.

Mer om Optimalprint

Det värmer lite extra att få ett personligt inbjudningskort, eller hur? Planerar du inför festen, dopet eller konfirmationen är just inbjudningskorten ett viktigt steg i planeringen. Och då är det viktigt att det blir rätt. Letar du efter fina kort av hög kvalitet till marknadens bästa priser ska du ta en titt på Optimalprint.se. Här finns ett utsökt sortiment av inbjudningskort, tackkort, fotoböcker och kalendrar till bra priser. Men det är inte allt. Hos oss kan du hämta en Optimalprint.se rabattkod och få ett ännu bättre pris när du beställer från Optimalprint.se. Läs om alla erbjudanden som finns på Optimalprint.se och hur du kan maxa dina rabatter. Genom att använda en rabattkod från Optimalprint.se ser du till att få det bästa priset som finns på marknaden.

En bild säger mer än tusen ord, sägs det ju. Tänk dig vilket intryck en personlig bild i ett tackkort eller ett inbjudningskort kan göra. Att välja ut det perfekta kortet inför en fest eller högtid är något de flesta ägnar många dyrbara timmar åt, och det med rätta! Kvalitén måste vara hög, bild och grafik måste passa perfekt, storleken elegant och samtidigt praktisk. Det är många faktorer som spelar in i valet av kort eller kalender.

Funderar du på att ge bort en personlig fotokalender i gåva? Kanske är det dags att beställa inbjudningskorten till festen? Eller har du precis gift dig och vill skicka en fin bröllopsgåva till dina nära och kära? Kanske var du gäst på bröllopet och vill sätta ihop en vacker bröllopsfestbok till de nygifta? OptimalPrint.se är ett globalt ledande tryckeri på nätet som sköter tryckningen av varje produkt du beställer så nära dig som möjligt. Det betyder att OptimalPrint.se tar kontakt med tryckeriet närmast dig för att du ska få en närproducerad produkt som möjligt. Företaget bakom OptimalPrint.se är Gelato, ett internationellt företag med huvudkontor i Norge. Deras affärsvision är att leverera högkvalitativa produkter med mycket design till låga priser. Det lyckas man med genom att underlätta kontakten med lokala tryckerier. Du beställer dina produkter online, sen sköter OptimalPrint.se resten. Hittills har företaget visat sig vara en storsuccé, något som reflekteras i kundomdömena på nätet. Enligt opinionssajten Trustpilot är OptimalPrint.se ’Bäst på kundnöjdhet’.

OptimalPrint.se snabbfakta

 • Säljer utsökt designade kort, fotoalbum, kalendrar och affischer med 100 % kvalitetsgaranti
 • Bäst på kundnöjdhet enligt Trustpilot
 • Många olika teman och möjlighet att ladda upp en egen design
 • Designar personliga bröllopsgåvor
 • Trycker och levererar till 40 olika länder runtom i världen
 • Betalning online med PayPal, Visa, Mastercard, Diners, American Express eller Klarna

Så använder du en rabattkod hos OptimalPrint.se

 1. Välj produktkategori längst upp på sidan.
 2. Anpassa design och storlek efter eget tycke. Flipböcker och fotoböcker skapas direkt på webbsidan genom att välja mellan olika layouter och lägga in önskade bilder. När du känner dig nöjd med din design är det bara att klicka på varukorgen längst upp i högra hörnet.
 3. Är du inte redan kund måste du registrera ett privatkonto för att komma vidare till kassan.
 4. Dubbelkolla alltid slutprodukt och totalbelopp innan du matar in din rabattkod.
 5. Kontrollera en sista gång så att allt stämmer innan du klickar dig vidare till betalningssidan.

Regler för rabattkoder hos OptimalPrint.se

 • Det är endast möjligt att använda en rabattkod per köptillfälle.
 • Rabattkoder kan vara begränsade till en produkt eller produktkategori, beroende på villkoren för erbjudandet.
 • Rabatterkoder får överlåtas till annan person, men ej säljas.
 • Det går ej att använda mer än en rabattkod på en och samma produkt

OptimalPrint.se kampanjer och reor

Passa på och ta del av OptimalPrint.se pågående rea. Just nu går det att få fina rabatter på bland annat kalendrar, fotoböcker och affischer. Priserna är redan konkurrenskraftiga utan rabatten så med rabatt finns det en hel del pengar att spara. För att ta reda på vad som just nu finns på rea, gå in på huvudmenyn så ser vilka kategorier som är med i rea-utbudet. Använder du en rabattkod kan du spara ännu mer pengar!