Monetti Rabattkod för 2018!

Under konstruktion. Kolla här så länge.

Mer om Monetti

Vill du hitta ett snabblån med schyssta villkor? Monetti.se erbjuder snabblån på mellan 5000 och 20 000 kronor med lika ränta, oavsett hur mycket pengar du lånar. Vill du spara ännu mer pengar på ditt lån hittar du här en Monetti.se rabattkod. Få ett ännu bättre pris för ditt lån när du ansöker hos Monetti.se. Läs om vilka erbjudanden som finns just nu och hur du kan få ett riktigt schysst lån.

Behöver du ta ut ett mindre lån för att täcka oförutsedda kostnader och vill slippa dolda avgifter är Monetti.se ett bra val. Hos Monetti.se kan du ansöka gratis om lån närsomhelst på dygnet och få besked direkt. Allt ingår i räntan för ditt lån så du behöver inte oroa dig för att någon extra avgift dyker upp efter att du skrivit på ditt låneavtal. Konkurrenskraftiga priser och tydliga lånevillkor gör Monettilånet till ett av marknadens bästa.

Alla kan vi behöva låna pengar någon gång. Att fixa bilen, byta ut diskmaskinen eller laga en sprucken tand är dyrt och det är inte alltid som sparkontot räcker till. Monetti.se är ett låneföretag som grundades 2006 i Norge men numera har sitt huvudkontor i Stockholm. Bakom Monetti står Folkefinansgruppen, ett finans- och kreditbolag med kontor i Norge, Sverige och Estland. Folkefinansgruppen står under tillsyn av svenska finansinspektionen och norska Finanstilsynet. Målet med Monetti.se är att erbjuda kunder finansiella tjänster som vanliga banker inte täcker. Smidiga lösningar samt en kundvänlig och ansvarsfull service är drivkraften bakom företagets verksamhet.

Monetti.se snabbfakta

  • Erbjuder snabblån till konkurrenskraftiga priser och utan dolda avgifter
  • Beviljar lån på max 20 000 kronor
  • Har en återbetalningstid på upp till 12 månader
  • Är en licensierad långivare under tillsyn av finansinspektionen
  • Priset för ditt lån anges både i kronor och effektiv ränta

Ansvarsfull långivning

Målet med Monettilånet är att kunna erbjuda lån till konkurrenskraftiga priser som samtidigt uppfyller kraven för en ansvarsfull kreditgivning. Alltför ofta slutar ett snabblån med att du får betala dubbelt så mycket som du hade tänkt dig, bara för att du missat att läsa det finstilta i villkoren. Monetti.se strävar efter att ge klar och tydlig information kring sina lån och det gör man genom att ange priset i kronor och effektiv ränta. I den effektiva räntan ingår allt, från ränta till administrationsavgifter - som uppläggningsavgift och aviavgift. Inga extraavgifter tillkommer som kan förändra priset på ditt lån.

Låna utan säkerhet

Hos Monetti kan du låna pengar utan säkerhet. Det betyder att du inte behöver pantsätta en tillgång för att beviljas lånet och du bestämmer själv vad du vill att pengarna ska gå till. Hos Monetti kan du låna upp till 20 000 kronor utan säkerhet. Idén är att du ska kunna få ett flexibelt lån till schyssta villkor, så snabbt som möjligt. Det enda som krävs är att du är över 18 år, har en inkomst och är folkbokförd. Oavsett hur mycket du vill låna går det bra att ansöka via telefon, SMS eller på Monetti.se. Har du e-legitimation eller BankID går det ännu snabbare.

Monetti.se erbjudanden och rabatter

Monetti.se erbjuder sina kunder billiga lån med schyssta villkor och förmånlig återbetalningstid. Priset för att låna pengar hos Monetti.se räknas i effektiv ränta och är mycket konkurrenskraftigt i förhållande till andra snabblån på marknaden. För att få reda på hur mycket ett lån kostar är det bara att gå in på Monetti.se och knappa i önskad summa i lånekalkylatorn. Välj löptiden (återbetalningstid) för ditt lån och se hur mycket du kommer att få betala i uppläggningsavgift, aviavgift och räntekostnad. Du kommer att förvånas över hur liten månadskostnaden för ditt lån blir. Vill du få ett ännu billigare lån ska du använda en rabattkod. Då kan du spara ännu mer pengar när du lånar pengar!